Bluetme

Apa sampeyan seneng prawan ing sebrang dalan nanging isin arep ngomong?
Apa sampeyan pengin ngobrol karo jaka ing pusat kebugaran nanging ora weruh carane?

Sampeyan bisa nindakake iku karo Bluetme. Kapan wae, ing ngendi wae.

Bluetme™ iku minangka aplikasi olahpesen instan sing ngidini sampeyan ngirim pesen wektu-nyata menyang wong sing bubar sampeyan temoni lan durung sampeyan kenal! Iki minangka aplikasi olahpesen instan nomer siji sing mlaku mung nganggo platform bluetooth, tegese tanpa sambungan internet utawa wi-fi.

Sampeyan bisa ngontak wong sacedhake sampeyan, miwiti ngobrol karo pangguna Bluetme ing wilayah sampeyan sing statuse aktif. Nggolek pacar utawa kanca anyar? Pasang aplikasi iki, metu, lan wiwit nlusuri :)

Kirim Bluet menyang wong ing wilayah sampeyan

Tulis pesen kanggo wong sing sampeyan tresnani.

Kirim Bluet menyang wong ing wilayah sampeyan

Tulis pesen kanggo wong sing sampeyan tresnani.

Nganggo Bluetme, sampeyan bakal nemokake...

Pasangan ideal Prawan impian Cinta sejati Kanca anyar Jaka saka sepur Cinta satu malam Wong perlente Prawan saka bis